Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö kertoo, mitä henkilökohtaisia ​​tietoja kerätään vierailustasi verkkosivustollamme ja miten näitä tietoja käsitellään ja käytetään.

Kun vierailet verkkosivuillamme https://www.developmentscout.com, laitteessasi käytetty selain lähettää tiedot automaattisesti verkkosivustomme palvelimelle ja tallentaa ne väliaikaisesti ns. Lokitiedostoon, kunnes ne poistetaan automaattisesti. Tämä koskee seuraavia tietoja:

  • IP-osoitteesi,
  • Päiväys ja kellonaika,
  • Noudatetun tiedoston nimi ja URL,
  • kukin lähetetty määrä tietoja
  • Pääsy tila / HTTP tilakoodi
  • Verkko, josta pääsee käsiksi (viittaus URL),
  • käytössä oleva selain ja tarvittaessa tietokoneen käyttöjärjestelmä sekä palveluntarjoajan nimi.

Mainitut tiedot käsitellään meille seuraavissa tarkoituksissa:

  • Varmistetaan verkkosivuston sujuva yhteys,
  • Varmistamme verkkosivuston mukavan käytön,
  • Myös järjestelmän turvallisuuden ja vakauden arviointi
  • hallinnollisiin tarkoituksiin.

Tietojenkäsittelyn oikeusperusta on 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohta. f GDPR. Oikeutettu etumme johtuu edellä luetelluista tiedonkeruutarkoituksista. Emme missään tapauksessa käytä kerättyjä tietoja johtaaksemme sinusta henkilökohtaisesti. Muita henkilötietoja tallennetaan vain, jos käyttäjä on antanut tämän vapaaehtoisesti, esimerkiksi rekisteröidessään tai tehdessään tilausta. Siltä osin kuin henkilötiedot on asetettu saatavillemme, käytämme niitä vain kyselyihin vastaamiseen, tilausten käsittelyyn, uutiskirjeiden tai kyselyjen lähettämiseen sekä tekniseen hallintaan.

Lisäksi käytämme evästeitä, kun vierailet verkkosivuillamme. Evästeet ovat pieniä tekstitiedostoja, jotka on tallennettu kiintolevylle, joka on määritetty käyttämääsi selaimeen ja jotka antavat meille tiettyjä tietoja käytettävän tietyn laitteen yhteydessä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tunnemme välittömästi henkilöllisyytesi. Evästeet eivät vahingoita laitettasi, eivätkä ne voi suorittaa ohjelmia tai lähettää viruksia tietokoneellesi.  

Evästeiden käyttö tekee toisaalta tarjouksestamme miellyttävämmän. Käytämme ns. Istuntoevästeitä tunnistamaan, että olet jo käynyt yksittäisillä verkkosivustomme sivuilla. Nämä poistetaan automaattisesti, kun kirjaudut ulos tai suljet selaimen.

Lisäksi käytettävyyden parantamiseksi käytämme tilapäisiä evästeitä, jotka on tallennettu laitteeseesi tietyn ajan. Jos vierailet uudelleen sivustossamme, jotta voimme hyödyntää palveluitamme, se tunnistaa automaattisesti, että olet jo ollut kanssamme ja mitä syötteitä ja asetuksiasi olet tehnyt, joten sinun ei tarvitse syöttää niitä uudelleen. Voit poistaa nämä evästeet milloin tahansa selaimesi suojausasetuksissa.

Evästeiden käsittelemät tiedot ovat oikeutettuja etuja suojaavien tarkoitusten lisäksi 6 1 S. 1 lit. f DSGVO vaaditaan.

Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti. Voit kuitenkin määrittää selaimesi, jotta evästeitä ei tallenneta tietokoneellesi tai aina, ennen uuden evästeen luomista, näkyviin tulee vinkki. Kuitenkin evästeiden kokonaan käytöstä poistaminen voi tarkoittaa sitä, ettet voi käyttää kaikkia verkkosivustomme ominaisuuksia.

Sinulla on oikeus:

  • 15 DSGVO: n mukaisesti pyytää tietoja käsittelemistämme henkilötiedoista.
  • 16 DSGVO: n mukaisesti välittömästi vaatia virheellisten tai täytettyjen henkilötietojen oikaisua;
  • vaatia nojalla Art. 17 DSGVO omistaja poistaa tallennetun tiedon ellei käsittelyä käyttää oikeuttaan sananvapauteen ja tiedon, jotta oikeuden rikkomisena syistä yleisen edun tai perustamista, liikunta tai puolustamiseksi vaaditaan;
  • 18 DSGVO: n mukaan henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen kysyntään, aina
  1. tietojen oikeellisuus kiistää sinua,
  2. käsittely on laitonta, mutta sinä kieltäydyt poistamasta sitä, emmekä enää tarvitse tietoja, mutta tarvitset niitä väittämään, käyttämään tai puolustamaan oikeudellisia vaatimuksia tai
  3. Olet vastustanut käsittelyä 21 DSGVO: n mukaisesti;
  • Päästä jäsennelty, johdonmukainen ja maschinenlesebaren muodossa artiklaan 20 DSGVO henkilökohtaisia ​​tietoja, jotka olet antanut meille tai vaatia siirtoa toiseen maksutta.
  • 7 3 DSGVO: n mukaan milloin tahansa antanut luvan peruuttaa meidät milloin tahansa. Tämän seurauksena emme saa jatkaa käsittelyä tulevaisuudessa, jos se perustuu tällaiseen suostumukseen;
  • 77 DSGVO: n mukaan, valittaakseen valvontaviranomaiselle. Pääsääntöisesti voit ottaa yhteyttä tavanomaiseen asuinpaikkaan tai töihin tai toimistoonne valvontaviranomaiseen.
  • vastustaa henkilötietojesi käsittelyä yleisen tietosuoja-asetuksen 21 artiklan mukaisesti edellyttäen, että henkilötietosi perustuvat oikeutettuihin etuihin 6 artiklan 1 kohdan 1 alakohdan XNUMX kappaleen mukaisesti. f GDPR käsitellään ja vastalause kohdistuu suoraa mainontaa vastaan ​​tai vastustamiselle on syitä, jotka johtuvat tilanteestasi.

Jos haluat käyttää peruuttamisoikeutta tai vastalauseita, lähetä sähköpostia osoitteeseen redaktion@developmentscout.com.

Käytämme loput tarvittavat tekniset ja organisatoriset turvatoimet suojata tietosi tahattoman tai tahallisen manipulointia, osittainen tai täydellinen menetys, tuhoutumisesta tai luvattomalta käytöltä kolmansien osapuolten. Turvatoimistamme parannetaan jatkuvasti linjassa teknisen kehityksen.

Tämä tietosuojakäytäntö on tällä hetkellä voimassa ja on Mai 2018: n tila.

Verkkosivustomme ja tarjouksiensa kehittämisen tai lakisääteisten tai lainsäädännöllisten vaatimusten muuttumisen seurauksena saattaa olla tarpeen muuttaa tätä tietosuojakäytäntöä. Tämänhetkinen tietosuojakäytäntö voidaan hakea ja tulostaa sinulta milloin tahansa tällä sivulla.

Rekisterinpitäjän nimi ja osoite

Vastuullinen kannalta tietosuoja-asetuksen, muun ylivoimaisen jäsenvaltioissa Euroopan unionin tietosuojalain ja muiden säännösten kanssa tietosuojalakia luonto on tämä:

Saksan verkkokustantaja GbR
Sirchernrieder Strasse 4
86510 Ried
Saksa

Verkkosivusto: https://www.developmentscout.com

Google Analytics

Tämä verkkosivusto käyttää Google Analyticsia, Google Inc.:n ("Google") tarjoamaa verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää ns. "Evästeitä", tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat verkkosivustosi käytön analysoinnin. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstäsi (nimettömät IP-osoitteet) siirretään Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Google käyttää näitä tietoja verkkosivuston käytön arviointiin, raporttien laatimiseen verkkosivuston toiminnasta verkkosivuston ylläpitäjälle ja muiden verkkosivuston toimintaan ja Internetin käyttöön liittyvien palvelujen tarjoamiseksi. Google voi myös siirtää nämä tiedot kolmansille osapuolille, jos laki sitä vaatii tai jos kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta. Google ei missään tapauksessa yhdistä IP-osoitettasi muihin Google-tietoihin. Voit estää evästeiden asentamisen asettamalla selainohjelmiston vastaavasti; haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti. Käyttämällä tätä verkkosivustoa suostut Googlen keräämien tietojen käsittelyyn yllä kuvatulla tavalla ja edellä mainittua tarkoitusta varten.

Matomo

Tämä verkkosivusto käyttää myös Matomoa, avoimen lähdekoodin ohjelmistoa kävijöiden tilastolliseen analyysiin. Matomo käyttää myös niin kutsuttuja "evästeitä", tekstitiedostoja, jotka on tallennettu tietokoneellesi ja jotka mahdollistavat verkkosivustosi käytön analysoinnin. Evästeen tuottamat tiedot tämän verkkosivuston käytöstä tallennetaan palveluntarjoajan palvelimelle. Voit estää evästeiden asentamisen asettamalla selainohjelmiston vastaavasti; haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä pysty käyttämään kaikkia tämän verkkosivuston toimintoja täysimääräisesti.